Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Szinetár Dóra az életéről mesél önálló estjén

Naptár
Nyírműsor
Dátum
2024.08.28 7:00 pm - 9:00 pm
Szerző
admin

Leírás

Önéletrajzi stand up esttel érkezik Szinetár Dóra a Móricz Zsigmond Színházba augusztus 28-án, szerdán.

Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő áll a Móricz Zsigmond Színház színpadára augusztus 28-án, 19. órától az Egy életem című önálló estjével, hogy a reflektorfényben meséljen életéről a nyíregyházi közönségnek.

11 évesen ötezer néző előtt énekelte a Nyomorultakat Szegeden. 14 évesen már popsztár volt, akit egy ország imádott. 18 évesen pedig már feleség és anya. Kicsit korán kezdett mindent. 35 éve énekel és játszik a színpadon. Legtöbbször a „szép lány” szerepét osztották rá, pedig a lelke mélyén mindig is Fiona szeretett volna lenni a Shrekből. Három házasság, három gyerek, rengeteg felemelő és megrázó magánéleti élmény. Sok kibeszélésre váró történet. Van miről mesélni: kevés emberről írtak többet a magyar bulvársajtóban, mint róla és még kevesebbről írtak annyi hazugságot, mint róla.

Szinetár Dóra ezen az estén kiáll a nézők elé és elmeséli az életét. Nem úgy, ahogy mások megírták, hanem úgy, ahogy ő élte meg. Mint lány, mint nő, mint feleség, és mint színésznő. Sikereket és kudarcokat, örömöket és traumákat. Egyszerre nézi kívülről és belülről az életét. Visszatekintve olykor a haját tépi, milyen helyzetekbe sodródott akarva vagy akaratlanul – de a legtöbbször inkább nevet magán. Nevet azon a sok hülyeségen, amiket csinált, vagy amik megtörténtek vele. A nevetés pedig a legjobb terápia – nézőnek és főszereplőnek egyaránt.

Időpont:  augusztus 28, szerda 19 óra
Helyszín: Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpad, Nyíregyháza, Bessenyei tér 13
Jegyek online: https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/egy-eletem-szinetar-dora-160531/1127866
Személyesen: Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda, Nyíregyháza, Színház u. 2.
Telefon: + 36 42 507 006,  +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

Ha tetszett a hír, kövessen minket!