Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

NOVEMBER MÁSODIK FELÉBEN IS IZGALMAS PROGRAMMAL VÁRJA NÉZŐIT A NYÍREGYHÁZI TEÁTRUM

  • kedd, 16 november 2021 09:59

A vidám hétvégéről – pénteken és szombaton – 19.00 órától Szente Vajk rendezésében a Funny Girl Broadway-musical művészei gondoskodnak a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán!

November 19-én, 20-án, valamint november 26-27-én is műsorra tűzik Pregitzer Fruzsina lenyűgöző főszereplésével a Kurázsi mama és gyermeki előadásukat. Bertolt Brecht egyik leghíresebb darabja összetett történet arról, milyenek vagyunk mi, emberek; küzdelmeinkről, vágyainkról, félelmeinkről, túlélési stratégiáinkról.

A Várj, míg sötét lesz című lélektani krimi – melyet filmen egykor Audrey Hepburn vitt sikerre – novemberben három este is játsszák (november 17. 18. és 22-én), ezúttal Kuthy Patrícia bravúros alakításával láthatja majd a közönség.

Többször lesz a Közellenség című előadás is a Krúdy Kamarában, Horváth Illés rendezésében. A fordulatokban és érzelmekben egyaránt gazdag kortárs színdarabból készülő zenés előadás többek között azt az erkölcsi és létfilozófiai kérdést vizsgálja, meddig érdemes elmenni sérelmeink jóvátételéért. Mikor hatalmasodik el rajtunk úgy a bosszúszomj és igazságérzet, hogy önmagunkat tesszük tönkre vele? Mi vész el a küzdelemben, és vajon megéri-e?

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: