Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

A NYÍREGYHÁZI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR BIZOTTSÁG FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET "ÉRTÉKES BOKORTANYÁK” CÍMMEL

  • szerda, 13 december 2023 17:06

2023. október 17-én a Bokortanyák elnevezésű nemzeti érték bekerült a Magyar Értéktárba mint kiemelkedő nemzeti érték. A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság a fotópályázaton keresztül is szeretné népszerűsíteni a Bokortanyákat.

Pályázati feltételek

Az alkotásoknak a nyíregyházi Bokortanyák értékeit (pl.: építészet, házbelső, gasztronómia) kell visszatükröznie. A pályázaton kizárólag egyéni alkotók vehetnek részt.

Amennyiben a pályázó a pályázat benyújtásának időpontjában a 18. életévét még nem töltötte be, minden benyújtott dokumentumot, nyilatkozatot a törvényes képviselőnek is alá kell írnia, ellenkező esetben a pályázatot nem áll módunkban figyelembe venni.

Egy pályázó max. 2 db 2023-ban vagy 2024-ben készült, 10 x 15-ös fekete-fehér vagy színes saját fotóból álló fotóval nevezhet. A képek készülhetnek analóg vagy digitális technikával. A képek hosszabbik oldala legalább 2400 pixel legyen. A fotókat elektronikus formában jpg. formátumban is kérik beküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

Minden fotó hátoldalára nyomtatott betűkkel fel kell írni a kép címét, és a készítő nevét.

Díjazás

A pályázat nyerteseit értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A pályázat beküldése

Pályázatot csak pontosan kitöltött nevezési lappal és hozzájáruló nyilatkozattal/nyilatkozatokkal fogadnakk el.

A nevezési lap, a hozzájáruló nyilatkozat és a fotó/fotók beérkezésének – postai úton és e-mailben –határideje: 2024. március 31.

A nevezéseket az alábbi címre várják:

  • Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár – Tomasovszki Anita igazgató, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. a borítékra írják rá: Értékes Bokortanyák” fotópályázat
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázat kiírója a pályázati kiírást bármikor visszavonhatja, és a bíráló bizottság döntése alapján eredménytelennek nyilváníthatja.

 

Ha tetszett a hír további ajánlókról is értesüljön! Kövessen minket: