Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Szindbád VIP MOZI – Jön a Top Gun: Maverick!

  • szombat, 13 január 2024 21:21

Kultikus mozi érkezik Nyíregyháza egyik legelegánsabb bisztrójába.

Most azon gondolkodom, hogy mit is mutassak be Önöknek? Az 1986-os vadászpilótás, menő bőrdzsekis, abszolút old school filmet a Top Gun-t, és annak második részét? Vagy a Nyíregyházán található Szindbád Bisztrót? Egyiket se, nézzék meg! Az első Top Gun, Tom Cruise legendás filmje, azonnal magasba szárnyalt: a pasik imádták az atmoszférája, a zenéje, és a légi mutatványok miatt, a csajok pedig... hát, a színész miatt, valljuk be! Tony Scott filmje 35 év után kapott folytatást. 2022-ben ugyanis bemutatták a Top Gun: Mavericket! Már a premier napján gigasikert ért el a darab, ráadásul mind a kritikusok, mind a nézők, a fellegekben jártak tőle! Pedig volt benne rizikó, lássuk be; 35 év után leporolni egy filmet... ne soroljam a példákat, hány filmnek nem jött össze ez a bravúr! Halkan súgom meg, hogy már készül a harmadik rész forgatókönyve! Mondjuk amekkora bevételt termelt, ez csöppet se meglepő!

Na, de aki valamiért kihagyta a Mavericket, vagy csak nosztalgiarepülésre vágyik, annak jó hírünk van! Nyíregyháza egyik legszínvonalasabb bisztrója ugyanis, VIP mozit tart. 2024 január 26-27-én (péntek, szombat) a Top Gun: Maverick kerül terítékre, 19.00 órától!

Aki nem járt még a Szindbádba az azért menjen el, aki nem látta a filmet, az azért, és aki már mindkettőt kipipálja magának, az meg azért!

Svédasztalos vacsorára, a film előtt van lehetőség, 18.15-től!

Helyszín: Nyíregyháza, Színház u. 2.

Jegyek péntekre, az alábbi linken kaphatók:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/top-gun-maverick-156857/1094289

Szombati vetítésre itt:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/top-gun-maverick-156857/1094292

(Kép forrása: Móricz Zsigmond Színház)

Kokas Bálint