Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Challengers a mozikban!

  • szombat, 27 április 2024 14:12

Sportdráma, igaz történet alapján, a Szólíts a neveden! rendezőjétől.

A méltán híres rendező, Luca Guadagnino legújabb filmjében napjaink egyik legismertebb színésznője, Zendaya rabolja el két férfi szívét. A Challengers a nemzetközi sajtót már meghódította, mától pedig a nézők következnek.

 A Challenger a feltörekvő profi tenisztehetségek számára rendezett bajnokság. Itt kerül egymással szembe Art és Patrick. Akik nagyon jól ismerik egymást.
Évekkel korábban elválaszthatatlan cimborák voltak. Egészen addig, míg meg nem ismerkedtek Tashival (Zendaya), aki nemcsak a legjobb volt a pályán, hanem a legvonzóbb is. A két srác egyszerre kezdett ki vele, egyszerre nyomultak rá, és egyszerre kaptak bíztató jeleket. A szőke srác kiszámítható, fegyelmezett és sikerre éhes. A barna bohém, laza és játékos. Tashi nem tud választani köztük. Aztán mégis. Aztán mégsem. Telnek az évek és a három szerelmes fiatal között nem szakadnak el a kötelékek: csak kibogozhatatlanul összegubancolódnak.

Zendaya ezzel a filmmel ért pályája csúcsára! A rendező korábbi munkája, a Szólíts a neveden! hatalmas közönség- és szakmai siker volt, a legjobb film kategóriájában Oscar-díjra jelölték. A Challengers ismét az emberi viszonyok bonyolultságáról, a szerelem és a vágy természetéről mesél emlékezetesen.
A Challengers szinkronosan és eredeti nyelven látható a mozikban.

Ha tetszett a cikk, kövesse oldalunkat!