Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

A figyelők – A mozikban

  • csütörtök, 06 június 2024 19:49

Így nyár elején, egy igazán izgalmas horror hűtheti le a műfaj rajongóit.

Te nem látod őket. Ők viszont mindent látnak. A figyelők Ishana Shyamalan rendezésében, Dakota Fanning főszereplésével már a mozikban!

Mina (Dakota Fanning) valahol Írország nyugati részén eltéved egy hatalmas, alig feltérképezett erdőben. Az autója elromlik, nem tudja, hol van. Kis szerencse a sok balszerencse közt: talál egy vasbeton bunkert, ahol átmenetileg meghúzhatja magát. Szerencse? Élete leglidércesebb napjainak kezdete. Mert becsapódik mögötte a vasajtó. 

És nincs kijárat. Csak három ismeretlen, akik szintén benn ragadtak ebben a furcsa épületben. És egy hatalmas, tükrös ablak – olyan, mintha egy óriási kirakatba kerültek volna. Mert vannak valakik az ablak túloldalán, akik őket figyelik és tanulmányozzák. Nincs hova bújniuk, kíváncsi, titokzatos szemek kísérik minden mozdulatukat. És akik ennyire kíváncsiak rájuk, azok már soha többé nem akarják szabadon engedni a foglyaikat.

Nem véletlen, hogy ez a történet ilyen kísérteties, hátborzongató és ilyen ötletes film producere M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék, A sebezhetetlen, a Jelek, a Széttörve és még számos különlegesen izgalmas film alkotójának vezetésével készült, és ezúttal is megismétlődik a csoda: a film tele van titokkal, és meghökkentően lidérces.

Ha tetszett a cikk, kövesse oldalunkat!