Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Már a mozikban a Blue Lock - Episode Nagi anime!

  • szombat, 29 június 2024 00:09

Már az ország számos mozijában vetítik a Blue Lock - Episode Nagit, a legújabbat az olyan ismert animék sorában, melyeket végre a hazai nézők is láthatnak a nagyvásznon.

Egyre népszerűbbek a japán animék, a világ összes nagyvásznán. Itt a következő darab. A történet pedig aktuális is lehet, hiszen mindenki focilázban ég.

A 2018-as foci világbajnokságon a japán csapat csak a 16. helyezést érte el. A helyi futballszövetség alkalmaz egy titokzatos, kiismerhetetlen mestert, akinek egyetlen feladatot ad: egy mindenki elől elzárt helyen neveljen a csapat számára egyetlen, legyőzhetetlen góllövő csatárt. Az edző háromszáz középiskolás focistát gyűjt maga köré, elviszi őket a zárt edzőtáborba, és munkához lát. Különleges, őrült, talán felháborító módszereket alkalmaz. Aki kiesik, mehet, és soha többé nincs esélye a válogatottságra. Nagi lusta, vonakodó, de a foci született zsenije – talán ő az egyetlen, aki úgy érkezik a szuper szigorú edzőtáborba, hogy nem érdekli az eredmény. De aztán kiderül: elég néhány ellenség, hogy előbújjon belőle a harcias barát…
A Squid Game-et a foci világába helyező legendás manga sorozatból több mint 30 millió példányt adtak el világszerte, ez minden idők egyik legsikeresebb mangája. Nem csoda, hogy a mangák olimpiáján elnyerte a rangos Kodansha Manga-díjat.

Ha tetszett a cikk, kövesse oldalunkat!