Aktuális számunk

Kövesd te is!

Ajánló

Partnereink

Fotóriport

Legyen minden napod különleges!

  • vasárnap, 07 július 2024 19:25

A szépségápolás fontos része kell, hogy legyen az életünknek. A DuoLife S.A. legfőbb küldetése az emberek életkörülményeinek és életminőségének a javítása. A DuoLife S.A. egészségvédelemmel és a szépségápolás innovációs termékeinek kifejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, azzal a kiemelt célkitűzéssel, hogy a felhasználók élettartamát meghosszabbítsa jó szellemi és fizikai állapot fenntartása mellett – mindezt természetes, ökológiailag tiszta termékek segítségével!

A DuoLife termékei a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek. Ilyen például a tartósítószer mentesség, a GMO mentesség, az üvegtartály, az IHHP módszer, vagyis a minimális feldolgozás elve, komplett hatóanyagok jelenléte, és a szinergia elve. Ezért vállalja a DuoLife a Clean label-t, vagyis a tiszta cimkét a termékein. Ezen túl minden összetevő pontosan megtalálható a termékeken 16 nyelven, a legpontosabb tájékoztatás végett.

A termékpaletta gazdag: folyékony étrendkiegészítők; Medical Formula kapszulás, speciális helyzetekre kifejlesztett étrendkiegészítők; innovatív, bőrön keresztül ható Beauty Care kozmetikumok, melyek egy része a folyékony táplálékkiegészítőkkel együtt alkot komplex támogatást a testnek.

A szépségápolás területén a DuoLife különleges high-tech innovációja a Collagen termékcsalád, mely látványos bőrfiatalító hatással bírhat.

A Lazizal luxuskozmetikumok azzal a céllal születtek meg, hogy az idő múlását elsimítsák az arcon – és a test egyéb részein egyaránt. A cég filozófiája szerint a kozmetikumokkal kívülről, míg kapszulák segítségével belülről is megtámogatják a folyamatot a Lazizal® Face Lift cream, szérum és kapszula segítségével.

Funkcionális élelmiszereik pedig segítik az egészséges, XXI. századi tudatos táplálkozást a hétköznapokban, és a sport világában egyaránt.

Tedd jobbá az életedbiztonságos üzlet, innováció és szenvedély!

A softmarketing™ egy innovatív értékesítési modell, amelyen a DuoLife sikere és működése alapul. Ez a fajta gondolkodás forradalom az üzleti módszertanban, mely túlmutat a hagyományos értékesítési hozzáálláson és választ ad a dinamikusan változó piac igényeire.

A marketing a folyamatos tapasztalatmegosztáson és akár a határon átívelő érték-közösségeken alapul. A professzionális, szakmai képzések 16 nyelven érhetők el. Óriási a lehetőség a tevékenységünk kiterjesztésére és plusz jövedelemszerzésre, egzisztenciánk stabilizálására. A softmarketing™ a hagyományos értékesítési stratégiákból kiemeli a hasznosakat, és elhagyja a már idejét múltakat, mindemellett jelentős jövedelemhez juthatunk!

A Tudományos Tanács tagjai a természetes és az akadémiai orvostudomány legmagasabban jegyzett szakértői közé tartoznak, az egészséges életstílus rajongói. Ők olyan személyek, akik elhatározták, hogy megosztják velünk hosszú évek során szerzett tudásukat. Céljuk olyan étrend-kiegészítők létrehozása, amelyek egyesítik a természet áldását a legújabb orvosi felfedezésekkel. A cég levédett szabadalmak sorával rendelkezik, a termékek klinikai teszteken bizonyítottak, melyek publikációi elérhetők a szakmai közönség számára.

Hangsúly a legmagasabb minőségen van!

A legújabb trendeket figyelembe véve készülnek a termékek, úgy, mint cirkadián ritmus jelentősége, pszicho neuro endokrinológiai felfedezések, a pszicho-dermatológia, neurológia, modern dietetika. A DuoLife termékei folyékony formában bevihető hatóanyagok, kapszulában bevehető „Medical formula” hatóanyagok, valamint a bőrön felszívódó speciális kozmetikumok segítségével érik el a kívánt hatást.

A DuoLife legfőbb kutatási területe, hogy a természetes hatóanyagok miként jutnak el legrövidebb útvonalon az adott sejtreceptorig. A gyártás Európában történik a legszigorúbb alapelvekkel. A termékek ára is az európai, sőt a Közép Európai pénztárcának felelnek meg még a „luxus” kategóriájában is.

A piacon egyedi módszer a hatóanyagok egyszerre, „kívülről és belülről” történő bevitele, hogy a szépségápolás a lehető legtökéletesebb legyen.

A DuoLife legkedveltebb termékei

Éjjel-nappali vitamin. A nappali vitamin a nappali aktivitásért, vitalitásért felel. Legyengült szervezetnek is nagyon hasznos,  gyorsan megmutatkozik az eredmény a szervezet felerősödésében! Az éjszakai vitamin támogatja a sejtmegújulást és a kiválasztószervek munkáját. A termék a kínai szervórát, és a cirkadián ritmust veszi alapul a hatóanyagok szinergiájával.

Éjjel-nappali fogkrém. A száj nyálkahártyáján felszívódó formula védi és támogatja a fogak és a fogíny egészségét.

Collagen. Ez a 100%-ban természetes termék azoknak készült, akik az „örök fiatalság elixírjét” keresik a szépségápolás területén. E folyékony termék kifejezetten jól hasznosuló egyedi hatóanyag-összetételt tartalmaz, mely támogatja a bőr, a haj, csontok és ízületek regenerációját, illetve védelmét. Az innováció a 24/7 nutriform formula, mely jól felszívódóvá teszi az amúgy nehe-
zen hasznosuló kollagént.  A Collagen testvaj, – mely az egyik legjobban keresett termék – pedig a bőrön felszívódva teszi ugyanezt, fokozva a táplálékkiegészítőnk hatását.

Szintén elérhető a kiemelkedő hatóanyagtartalommal bíró Collagen kozmetikai termékcsalád, mely 4 fajta hialuron sav és 3 fajta kollagén szabadalommal védett formulája támogatja a bőr szépségét és fiatalságát – mindezt természetes hatóanyag-tartalommal.

Clorofil Zöld vér. Energiával tölt fel! Chlorella algából kivont klorofilint tartalmaz. „Növényi vér”! A Clorofil testradír pedig a bőrön keresztül teszi ugyanezt. Felfrissíti a bőrt, és segít a felhalmozódott salakanyagok kiválasztásában a bőrön keresztül.

Keratin. Az iható keratin a piacon egyedülálló termék. Olyan egyedi formulával rendelkezik, mely segít a hajszerkezet újjáépülésében. Szolubizált kreatin segítségével teszi mindezt. Hajvesztés esetén hatalmas segítség lehet nőknek és férfiaknak egyaránt. Klinikai tesztek és a felhasználók is visszaigazolják, hogy a haj láthatóan gyorsabban nő, dúsabb lesz, a hajhullás pedig csökken. A Keratin család része a sampon és hajbalzsam is, melyek fokozzák a regenerációs hatást.


Néhány példa a legjobban kedvelt termékekből

ProImmuno Medical formula kapszulák az erős immunrendszerért. Ez a termék többek között a szerves cink, a kvercetin, a luteolin, az apigenin és a propolisz hatásos kombinációjával támogatja a légzőrendszert, és a szervezetet a vírusok elleni küzdelemben. Kifejezetten hatékonyan támogatja a szervezetet a felsőlégúti fertőzésekkel szemben.

MyGastrin. Emésztési problémákra, amikor puffad és fáj a has. Ez a termék a modern táplálkozással gyakran együtt járó problémákra került kifejlesztésre. A készítmény támogatja a normál emésztési folyamatokat, támogatja az egészséges bélflórát, a bélperisztaltikát, a máj, epehólyag és epeutak működését. Számos bioaktív anyagot tartalmaz. A növényi kivonatot  a DuoLife a szabadalmaztatott FenuMAT technológiával nyeri ki, amely garantálja az optimális minőséget, és biológiai hozzáférhetőséget. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

Folyamatos kedvezményekkel, akciókkal és promóciókkal együttműködő partnereket, viszonteladókat, webshopokat keresünk Magyarországon és Európa területén!

Ha tetszett a cikk, kövesse oldalunkat!